Pušenje je glavni izbježivi čimbenik rizika za zdravlje!
1 veljače, 2022
VITAMIN C: Najpoznatiji među vitaminima
7 travnja, 2022

U našim ljekarnama saznajte svoj vitaminsko-mineralni status!

Dragi pacijenti,

u našim ljekarnama u Pribislavcu i Selnici omogućit ćemo vam da izmjerite svoj vitaminsko – mineralni status.

Vitamini i minerali su nutrijenti nužni za normalan rad našeg organizma pa se treba pitati ima li ih organizam dovoljno da bi optimalno funkcionirao.

Ako često patite od simptoma poput manjka energije, iscrpljenosti, umora, nesanice, gubitka apetita, problema s kožom i noktima, opadanja kose, glavobolje, simptoma prehlada i alergija, vaše tijelo vam šalje alarme da nešto nije u redu. Ako ignoriramo te pokazatelje nastavljajući s dosadašnjim stilom života, tijelo će se možda nastaviti nekako „krpati“ i funkcionirati, ali nakon nekoliko mjeseci ili godina reći će: „Sad je dosta, ne mogu više ovako!“ i razviti bolesti živčanog sustava poput anksioznosti, depresije, neurodegenerativnih bolesti ili dijabetes, kardiovaskularne bolesti, osteoporozu, autoimune bolesti i slično. Osim bolesti kao takve, to za sobom nosi niz raznih problema poput čestih odlazaka liječniku, pronalaženja odgovarajuće terapije, raznih nuspojava lijekova, interakcija s drugim lijekovima ili s hranom, odnosno, raznih ograničenja u našem životu.

Zar ne bi bilo lakše da smo na početku dobro osluhnuli naše tijelo i ozbiljno shvatili alarm koji nam je dalo, pružili što mu treba i spriječili ili usporili razvoj neke veće komplikacije? Naravno, genetsku podložnost određenim bolestima nije moguće izbjeći, ali trebali bismo se stalno truditi opskrbiti naše tijelo onime što treba jer stil života, prehrambene navike i tjelesna aktivnost uvelike mogu doprinijeti razvoju ili spriječiti razvoj neke bolesti.

ZAPAMTITE: Ako svome tijelu uskraćujemo ono što mu treba, ono će nam sve to vratiti. Uskratit će nam zdravlje, kvalitetu i godine života!

Zato, osigurajte svoj termin u Ljekarni Homeosan u Pribislavcu ili Selnici, dajte da vam BESPLATNO odredimo vaš status vitamina i minerala te vas po potrebi savjetujemo i ZAJEDNO spriječimo razvoj bolesti i komplikacija.

U narednim danima također pratite naše stranice kako biste nešto više saznali o određenim vitaminima i mineralima.

Klara Srša, mag.pharm.