Dobro došli u naše ljekarne!

U Ljekarnama Homeosan zatražite savjet više! Redovnim edukacijama i ambicioznim, mladim stručnim kadrom želimo pridonijeti pružanju vrhunske usluge na području primarne zdravstvene zaštite kroz ljekarne.

Ljekarne Homeosan su ugovorna zdravstvena ustanova u sklopu primarne zdravstvene zaštite u općinama Selnica i Pribislavec.
01. kolovoza 2004. godine u Selnici je s radom počela Ljekarna Jagoda Ćerić, mag.pharm., a točno devet godina kasnije, 01. kolovoza 2013. godine, nakon otvaranja poslovnice u Pribislavcu, prelazi u Ljekarničku ustanovu LJEKARNE HOMEOSAN.

Ljekarna Homeosan se prije svega bavi  ljekarničkom djelatnošću, koja obuhvaća opskrbu lijekovima i medicinskim proizvodima, opskrbu homeopatskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, dječjom hranom, kozmetičkim i drugim sredstvima za zaštitu zdravlja određenim općim aktima Hrvatske ljekarničke komore. U sklopu ljekarničke djelatnosti provodi se i redovna ljekarnička skrb sa ciljem promoviranja zdravlja i prevencije bolesti, promicanja pravilne i racionalne uporabe lijekova i medicinskih proizvoda, zatim praćenja nuspojava lijekova te njihovo redovno prijavljivanje odgovornim tijelima.

Ljekarna Homeosan, Pribislavec. Novoizgrađeni objekt 2020.

STRUČNI TIM LJEKARNI HOMEOSAN

Ljekarnici, magistri farmacije, kao stručnjaci za lijekove, pomažu ljudima u očuvanju zdravlja pravilnim savjetima o uporabi lijekova i drugih medicinskih proizvoda, pri čemu nastoje pacijenta i njegovo dostojanstvo držati u središtu svoje pažnje. Njihova je savjetodavna uloga neprocjenjiva. Uz magistre farmacije za pružanje cjelovite usluge u ljekarni na raspolaganju našim pacijentima uvijek su i farmaceutski tehničari, zdravstveni djelatnici srednjeg obrazovanja, koji zaokružuju tim za pružanje ljekarničkih usluga.

Mr.sc. Jagoda Ćerić, mag.pharm. osnivačica je ustanove s  dugogodišnjim iskustvom u ljekarništu, koje je stekla u Bosni i Hercegovini, od 90-tih godina u Međimurju u Zdravstvenoj ustanovi Ljekarne Petek, te od 2004. godine u svojoj ljekarni. Osim vođenja Ljekarni Homeosan, uz podršku supruga, magistra farmacije Senada Ćerića, Jagoda je pokrenula i tvrtku za proizvodnju prirodne kozmetike, San-10 d.o.o. (SAN prirodna kozmetika), što je, uz ljekarništvo, bio njezin dugogodišnji “san”. Svi proizvodi SAN prirodne kozmetike dostupni su u dvije ljekarničke poslovnice, kao i u online trgovini.

Sanja Ćerić Kovačić, mag.pharm. priključila se obiteljskom vođenju Ustanove, a uz nju u Ljekarnama Homeosan neizostavan dio stručnog kadra, bez kojih poslovanje, opskrba lijekovima i briga o pacijentima ne bi bila moguća, su i ostali kolege, magistri farmacije te farmaceutski tehničari. Vođenju i stručnom timu ljekarne pridružila se i Jasna Ćerić, mag.nutr., univ.mag.pharm., fitoaromaterapeut.

Naš stručni tim redovno se educira sudjelovanjem na seminarima i radionicama vezanima za zdravstvene teme, kako bismo svojim pacijentima pružili što kvalitetniju uslugu. Posebnu pažnju pridajemo novostima u zdravstvu, adjuvantnim i komplementarnim načinima prevencije i poboljšanja zdravlja, poput homeopatije i fitoaromaterapije. Ljekarne Homeosan uključene su u program ADIVA – savjetom do zdravlja pod organizacijom Hrvatske ljekarničke komore i Phoenix Farmacije.

MISIJA 

Misija Ustanove je pružanje vrhunske usluge zdravstvene zaštite na području sjeverozapadne Hrvatske promicanjem zdravog načina života pomoću konvencionalne i komplementarne medicine (homeopatije, fitoterapije, aromaterapije) i nutricionizma, kao i izradom individualiziranih pripravaka za pacijente. Na prvom mjestu nam je poboljšanje kvalitete života i sveukupnog zdravlja stanovnika ovog kraja te dobrobit naših pacijenata.

Prvi ljekarnički tim: Jagoda Ćerić, mag.pharm. i tim farmaceutskih tehničara

Ljekarna Homeosan, Selnica

galerija2-min
galerija4-min
admin-ajax-min
galerija3-min