Dobro došli u naše ljekarne!

U Ljekarnama Homeosan zatražite savjet više! Redovnim edukacijama i ambicioznim, mladim stručnim kadrom želimo pridonijeti pružanju vrhunske usluge na području primarne zdravstvene zaštite kroz ljekarne.

Ljekarne Homeosan su ugovorna zdravstvena ustanova u sklopu primarne zdravstvene zaštite u općinama Selnica i Pribislavec. 01. kolovoza 2004. godine s radom je počela Ljekarna Jagoda Ćerić, mag.pharm. u Selnici, a devet godina kasnije, 01. kolovoza 2013. godine, nakon otvaranja poslovnice u Pribislavcu, prelazi u Ljekarničku ustanovu LJEKARNE HOMEOSAN.

Ljekarna HOMEOSAN prije svega se bavi  ljekarničkom djelatnošću, koja obuhvaća opskrbu lijekovima i medicinskim proizvodima, opskrbu homeopatskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, dječjom hranom, kozmetičkim i drugim sredstvima za zaštitu zdravlja određenim općim aktima Hrvatske ljekarničke komore. U sklopu ljekarničke djelatnosti provodi se i redovna ljekarnička skrb s ciljem promoviranja zdravlja i prevencije bolesti, kao i s ciljem promicanja pravilne i  racionalne uporabe lijekova i medicinskih proizvoda, zatim  praćenja nuspojava lijekova te njihovo redovno prijavljivanje odgovornim tijelima.

STRUČNI TIM LJEKARNI HOMEOSAN

Ljekarnici – magistri farmacije su stručnjaci za lijekove koji pomažu ljudima u očuvanju zdravlja pravilnim savjetima o uporabi lijekova i drugih medicinskih proizvoda, pri čemu nastoje pacijenta i njegovo dostojanstvo držati u središtu svoje pažnje. Njihova je savjetodavna uloga neprocjenjiva. Uz magistre farmacije za pružanje cjelovite usluge u ljekarni na raspolaganju našim pacijenima uvijek su i naši farmaceutski tehničari, zdravstveni djelatnici srednjeg obrazovanja, koji zaokružuju tim za pružanje ljekarničkih usluga. Od zdravstvenog kadra na raspolaganju našim pacijentima su:

  • Mr.sc. Jagoda Ćerić, mag.pharm., osnivačica ustanove s  dugogodišnjim iskustvom u ljekarništu, koje je stekla u Bosni i Hercegovini, a od 90-tih godina u Međimurju u Zdravstvenoj ustanovi Ljekarne Petek, Mala Subotica, te od 2004. godine u svojoj ljekarni. Osim Ljekarni Homeosan, magistra Jagoda je pokrenula i poduzeće za proizvodnju prirodne kozmetike, San-10 d.o.o. (SAN prirodna kozmetika).
  • Sanja Ćerić Kovačić, mag.pharm., u Ljekarnama Homeosan je od otvorenja Ustanove 2013.godine, a prije toga iskustvo je stjecala u Zdravstvenoj ustanovi Ljekarne Počuča i ZU Ljekarne Bećirović, na području Međimurske županije.
  • Eva Perčić, mag.pharm., nakon što je odradila studentsku praksu kao studentica pripravnica u Ljekarnama Homeosan , 2019.g. je postala naš član kolektiva.
  • Simona Janković, mag.pharm., prije pridruženja našem kolektivu 2020.godine, radno iskustvo je stekla u Ljekarnama Čakovec i Ljekarnama Počuča.
  • Klara Srša, mag.pharm., najmlađi je vrijedni član kolektiva Ljekarni Homeosan, gdje je odradila i studentsku praksu kao studentica pripravnica.
  • Dejan Novak, farm.tehn., dio kolektiva Ljekarne Jagoda Ćerić je od 2007.godine, gdje je stekao bogato radno iskustvo, a prije toga je radio u Ljekarnama Čakovec.
  • Kristina Rojko Košak, farm.tehn., u Ljekarni Jagoda Ćerić je od 2008. godine, a prethodno iskustvo stekla je radom u Ljekarnama Čakovec i Zdravstvenoj ustanovi Ljekarne Petek, Mala Subotica.
  • Jelena Somina, farm.tehn., pridružuje se Ljekarnama Homeosan 2018. godine, a prethodno iskustvo stekla je radom u Ljekarni Alemka Kliček u Trnovcu Bartolovečkom.
  • Jasna Ćerić, mag.nutr., univ.mag.pharm., fitoaromaterapeut, od 2009. godine provodi prehrambeno savjetovanje u Ljekarnama Homeosan. Iskustvo je stekla kroz rad u farmacuetskoj tvrtki, ZZJZ Međimurske županije te suradnjom s brojnim udrugama i medijima.

Naš stručni tim redovno se educira sudjelovanjem na seminarima i radionicama vezanima za zdravstvene teme, kako bismo svojim pacijentima pružili što kvalitetniju uslugu. Posebnu pažnju pridajemo novostima u zdravstvu, adjuvantnim i kopmlementarnim načinima prevencije i poboljšanja zdravlja, poput homeopatije i fitoaromaterapije. Ljekarne Homeosan uključene su u program ADIVA – savjetom do zdravlja pod organizacijom Hrvatske ljekarničke komore i Phoenix Farmacije.

MISIJA 

Misija Ustanove je pružanje vrhunske usluge zdravstvene zaštite te promicanje zdravog načina života na području sjverozapadne Hrvatske koristeći se znanjima iz konvencionalne i komplementarne medicine (homeopatije, fitoterapije, aromaterapije) te nutricionizma sa svrhom poboljšanja kvalitete života i sveukupnog zdravlja stanovnika ovog kraja. Dobrobit naših pacijenata nam je na prvom mjestu

„Ljekarnički tim do 01.8.2014. godine: Jagoda Ćerić, mag.pharm., Dejan Novak, farm.tehn., Kristina Rojko Košak, farm. tehn.“
galerija2-min
galerija4-min
admin-ajax-min
galerija3-min