SAN BODY CARE – intenzivna njega suhe kože tijela
12 srpnja, 2018
Svjetski dan dijabetesa u Ljekarnama Homeosan
14 studenoga, 2018

SAN SUNCARE – prirodna kozmetika za njegu kože prije i poslije sunčanja

SAN SUN CARE linija je kozmetike za vrhunsku i posve prirodnu njegu tijela prije i nakon izlaganja suncu.

  • SAN SUN CARE Zlatno ulje za preplanuli ten je mirisni bogati koktel karotenoida otopljenih u hranjivim uljima niskog zaštitnog faktora od sunca (SPF). Četiri su izvrsna izvora karotenoida u ovom ulju, od kojih je na prvom mjestu COulje pulpe pasjeg trna, zatim je tu macerat oraha pa CO2 ekstrakt mrkve te beta karoten.

Karotenoidi su nam poznati kao spojevi koji voću i povrću daju narančastu boju, a u redovnoj prehrani su nam važni zbog svog zaštitnog učinka od oksidativnog stresa stanica. U kozmetici karotenoidi imaju sličnu, zaštitnu funkciju, stoga se redovno upotrebljavaju u kvalitetnijoj anti-age kozmetici te u proizvodima za kožu kojoj je potrebna intenzivna obnova i njega, poput kože koja je izlagana suncu, ali i za postizanje preplanulog tena. Posebnost karotenoida, osim zaštite, je i učinak ubrzanog tamnjenja kože.  

Nakon cjelodnevnog boravka na suncu, bez obzira koliko jak zaštitni faktor i filtere koristili, dio sunčevih zračenja uvijek prolazi kroz slojeve kože. Ako uzmemo u obzir slučajno ili namjerno izlaganje suncu u nepoželjno vrijeme, nedostatno nanošenje zaštitnog sredstva, ispiranje u vodi itd., uvijek je pametna intervencija upotrijebiti dobro sredstvo za obnovu i hidrataciju kože nakon sunca i mora.

Prirodni proizvodi. Ne sadrže parabene, umjetna bojila, silikone, niti umjetne mirise. Dermatološki testirani. Nisu testirani na životinjama.

Proizvedeni u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić mag.pharm.

NAMJENA: SAN SUN CARE Zlatno ulje za preplanuli ten je prirodna njega za postizanje preplanulog tena te za prehranu i obnovu kože. SAN SUN CARE Umirujući losion poslije sunčanja pomaže pri hidrataciji, obnovi i umirenju kože nakon izlaganja suncu.

SAN SUN CARE liniju za njegu tijela možete nabaviti u Ljekarnama Homeosan Pribislavec i Selnica te na www.san10.hr.